Om bloggen:

IMG_0998Dette er bloggen min om de helt nære tingene, skrevet for å kunne dele opplevelser og bilder med familie og venner. Bloggen kan være personlig, men den er åpent tilgjengelig for alle. Hvis du vil kommentere noe jeg skriver, og ikke vil at det skal være offentlig, bør du sende meg en epost isteden for å legge kommentareren ut her.

4 thoughts on “Om bloggen:

  • Hei! Beklager, jeg så ikke spørsmålet før nå. Jeg er i Tromsø noen ganger i året, og har funnet en fantastisk refleksolog der: Solveig Vassbotn. Hun anbefaler sterkt Kai Kjartan Høgberg, som jobber på Nemus i Oslo (på Bryn senter). Se nemus.no. Lykke til!
   🙂 nina

   Like

 1. Hei!
  Kom over denne i dag (februar 2017) og det var så fint å lese innlegget om knær fra 2014. Min mor sliter med mye av de samme plagene som du beskriver og vi prøver å navigere oss i helsenorge for å bli kvitt smertene..
  Hvordan går det med deg i dag? og hvilke behandlinger vil du anbefale nå – noen år etter du skrev dette?
  Mvh
  Anna

  Like

  • Hei, og takk for hyggelig kommentar! Jeg er ganske mye bedre nå enn for to-tre år siden. Har hatt stor nytte av Refleksologi-behandling (ikke fotsoneterapi). Så har jeg tatt PRP-sprøyter et par-tre ganger i året, og investert i flere par gode såler. Collagen og oljer er gode kosttilskudd, og jeg bruker jevnlig salver og kremer som bl.a. stimulerer blodsirkulasjonen rundt knærne. Og så har jeg lagt forfengeligheten vekk, og bruker aldri høye hæler 🙂 Dette er det som har hjulpet meg – håper din mor finner noe som kan hjelpe henne! 🙂 Nina

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s