Jotunheimen 2009

Jammen greide vi å komme oss til fjells i år også – og denne gangen fikk vi dessuten hyggelig selskap!

Egil og jeg dro opp til Gjendesheim torsdag kveld, og fikk oss en deilig tur sammen med Baltus opp til Bessvann og tilbake via Bessheim på fredag. Akkurat tidsnok til middag ankom Camilla, Rudi og Ida-Marie,og lørdag morgen dro hele gjengen m. to hunder innover i retning Leirungsdalen. Både fredag og lørdag var været nokså varierende: Litt sol, litt regn, ganske mye vind – men du verden, så deilig det var allikevel!

Søndag slo godværet til for fullt, så da steg Egil og Rudi ombord i Gjendine med stål i blikket og øynene festet på Besseggen…. Og kom seg over i fin stil – men veldig glade for at nå kan de også si “Nei, jeg gidder ikke ta Eggen i år – har gått den før og det er så mange andre fine turer å ta……” 🙂

Mens gutta balanserte seg over Besseggen gikk Camilla, Ida-Marie, undertegnede og begge hundene en lang, god tur – delvis utenfor merket sti – og kom tilbake til Gjendesheim nokså sårbeinte og støle, men uhyre fornøyde med oss selv!

Takk for turen!!

One thought on “Jotunheimen 2009

  1. to our english speaking friends: So sorry…. you really have to learn some norwegian! 🙂
    on the photo on top from left to right: our dog baltus, daughter ida-marie, egil (with his elegant singapore souvenir hat) and daughter camilla with 1 year old hero and partner rudi. i believe the other pictures are self-explanatory 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s