Skysuite 9096

Joda, vi kunne fort blitt vant til dette…..  I kveld var det “complimentary dinner” i “The Olympic” – som er en tro kopi av restauranten i båten med samme navn, som gikk i amerika-fart fra 1911 til 1937. Restauranten her har til og med skaffet seg litt av det originale veggpanelet! Mye morsom sjøfartshistorie, kombinert med utsøkt mat og fantastisk hyggelig service. Fasinerende også, med hovmester fra Serbia, colombiansk/kinesisk vinkelner og “vanlig” kelner fra Bali – særlig når alle har tid til å stoppe opp og prate og fortelle litt av “sin” historie!

Må jo formidle et lite glimt av vår luksuriøse tilværelse – her fra suiten, med “spisestuen” og “kontoravdelingen”. Legg spesielt merke til Egils fasjonable magebelteveske fra Swix, som passer perfekt inn i både interiør og miljø! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s