Hjemme igjen!

Puh: 24 timer på fly og flyplasser er i meste laget…..  Men nå er vi hjemme igjen, koffertene er pakket ut, første vaskemaskin er satt på, Baltus og kattene har fått ekstra oppmerksomhet med kjøttmat og kos, tre tonn med aviser, post og reklame er sortert, muggent brød er kastet og nytt kjøpt inn – kort sagt: Tilværelsen er i ferd med å falle tilbake til det høyst normale 🙂
Nå gleder vi oss til å bli kjent med Ida-Maries nye hvalp, som hun skal hente i morgen. Så skal vi stelle istand til årets juleverksted, pynte til advent, og glede oss til jul! Og så skal vi hente krefter fra minnene om sol og varme – i trygg forvisning om at både desember og januar “går over”, og at det bare er et spørsmål om tid før solen tiner oss opp igjen 🙂

Godt å ha minner om “Paradis” i norsk desember-vintermørke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s