Strek satt!

Nå setter jeg strek for i år. Jeg skulle ha sendt noen flere julekort og -brev, bakt flere kaker, laget mer konfekt. Og besøkt noen flere, sendt etpar blomsterhilsner til, vist mer omsorg. Dessuten skulle jeg absolutt ha betalt noen regninger, skiftet sengetøy, besvart epost og ryddet i vaskekjelleren!

Men jeg setter strek allikevel: Nå vil jeg lene meg tilbake og lytte til musikk og la julefreden senke seg. Og så vil jeg jammen gi meg selv etpar solide klapp på skulderen for det jeg faktisk har rukket å gjøre.  For en liten stund vil jeg simpelthen være litt fornøyd med meg selv!

Og så vil jeg ta meg tid til å riktig kjenne etter hvor heldig jeg er. Fokusere på alt jeg kan være takknemlig for, istedenfor å være opptatt av alt jeg ikke rekker eller klarer. Spille “Deilig er jorden” på vårt litt ustemte piano med utrente, stive fingre.

Rett og slett la julen komme…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s