Ferieplaner

Om noen dager drar Egil og jeg til Provence, som i fjor. Vi skal besøke gode venner som har slått seg til der: Kirsti og Tore Karlsson, Lesley og Richard Perle, Kaci og Carsten Five – og så skal vi absolutt ha ferie helt for oss selv! Blant annet skal vi bo to netter på Relais de Magdelaine – det gjorde vi i fjor også, og det ga definitivt mersmak.  Se denne lenken: http://www.relais-Magdelaine.com.  Dessuten skal vi tilbringe litt tid i Haut de Cagnes – en (av mange) fantastiske middelalderborger nær Nice -og så skal vi kjøre litt rundt og bare oppleve denne fantastiske delen av Europa.

Etter nesten 2 uker i Frankrike (8.-20. juli) vender vi nesen hjem og blir hjemme en ti dagers tid frem til månedskiftet juli/august. Da kjører vi opp til Stiklestad og får med oss “Heileg Olav Spelet” – og så videre til gode venner som har invitert oss til å se kampen mellom Rosenborg og Haugesund 1. august. Så har vi planer om å tråkle oss nedover nordvestlandet, via Tingvoll (min morfars hjembygd) og Atlanterhavsveien og så mange severdigheter vi rekker innom – og havne i Haugesund hos Nora Brit og Knut. Hvis Skjellnes fortsatt ikke er solgt på den tiden, vil vi kjøre dit og tilbringe etpar uker der. Hvis stedet selges bør vi uansett ned dit og pakke noen personlige eiendeler og si farvel……

Oppussingen her hjemme er ikke helt ferdig. Det mangler litt hist og pist: Noen lister må skjæres på ny, etpar fuger må gjøres om, en kontakt og en bryter er “innebygget” i ny veggplate, og må hentes frem igjen, noen hyller på badet mangler – etc. etc.  Men vi bor på vårt nyoppussede soverom, og vi dusjer på vårt nyoppussede bad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s