Stadig på farten

Sist helg tok Egil og jeg en svipptur med Kielfergen. Deilig og avslappende! Vi reiste nedover på søndag, og feriret Egils bursdag med deilig middag ombord. Turen ut Oslofjorden i strålende vintervær var fantastisk! Vi fant oss et lunsjbord helt akter, og kunne nyte panoramautsikt over fjorden. Utrolig vakkert!

“Lysbåten” midt på bildet er Moss-Horten fergen i vintersol…….
 

Koselig med sånne avbrekk i hverdagen!  Særlig på denne tiden, når hverdagene ofte er litt traurige: Kombinasjonen av mye vær-variasjoner og kulde er mildt sagt lite morsom for oss som har leddproblemer. Mye betennelser og en god del smerter gjør at dagene blir preget av langsomt tempo og flere timer i sengen enn vanlig. Da blir det mange lister over alt som burde vært gjort…….  
Men jeg har da blitt nesten ferdig med vårrengjøringen på planterommet mitt! Det er litt av en sjau: For å unngå skadedyr på nye planter vasker jeg omhyggelig hver kvadratsentimeter av tak, vegger, karmer, bord, hyller og gulv med salmiakk i minst to omganger. Rommet er ikke så stort – og det blir ganske trangt der når Baltus insisterer på å delta i prosessene!
I morgen bærer det avgårde igjen: Da er det ny “brudekjoletur” til London sammen med Camilla og Ida-Marie. Denne gangen skal vi ta mål sånn at selve “kreeringen” kan starte. I mai skal vi tilbake for den aller siste prøvingen, og forhåpentlig for å hente kreasjonen med oss hjem……  
Denne turen blir ganske kort, på grunn av jobbing og andre forpliktelser: Vi reiser over på fredag og returnerer søndag formiddag. Men vi rekker da å få med oss en musikal – og kjenner jeg oss rett rekker vi også å kose oss masse! Jammen er det hyggelig å kunne dra på jentetur med døtrene sine!
Vi har funnet oss et utrolig koselig hotell, to minutter fra Kensington Gardens og gangavstand til Paddington Station og flytoget til Heathrow. Rimelige rom – vi betaler rundt 1000 kroner natten for et helt greit tremannsrom inkludert frokost – , deilig og stille beliggenhet samtidig som det er sentralt. Usedvanlig hyggelig service – og, best av alt: Svømmebasseng.  Jeg kjenner at leddene blir bedre bare ved tanken på å starte dagen i bassenget! Hotel Henry VIII anbefales på det aller varmeste!
Londontuller:  Ikke så rart at mor er stolt, vel?
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s