Berserk – vi håper fortsatt….

Ida-Marie ble kjent med “Berserk-gutta” på Bali i fjor sommer. De var mye sammen og fant åpenbart tonen. For en uke siden dro Ida-Marie til Brasil. Der reiser hun rundt sammen med venninnen Jessica, som hun også traff på Bali . Etterhvert skal de også møte Silje, som er en nær venn av kaptein Jarle på Berserk. Sammen skal disse tre jentene blant annet oppleve karnevalet i Salvador.

De hadde avtalt å møte Berserk mot slutten av Brasil-oppholdet: Kaptein Jarle mente at de skulle rekke å komme dit i siste halvdel av mars. Nå blir dagene isteden preget av venting og meldinger og internett-søk – og et håp som det blir vanskeligere og vanskeligere å holde på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s