Noen glimt fra 95 + 90-årsfeiringen

Egils far døde altfor tidlig, bare 53 år gammel, i 1967. Men hans tre yngre søsken er imponerende spreke – og nå har vi altså akkurat feiret “faster” Dorrits 95 årsdag og onkel Ankers 90-årsdag. Stor stemning og godt fremmøte fra fire generasjoner!

Jubilantene tilbragte deler av sine barndoms somre på Rennesøy. Derfor var det naturlig å legge feiringen dit. Med nydelige tapas, medbragte kaker og kaffe og høyt aktivitetsnivå ble det en fantastisk hyggelig slekts-formiddag!
4. generasjon (noen av dem) på trappen til Meierisalen på Rennesøy

Blide kusiner: Gro og Nora Brit (med Egil som linselus)

Sølve og Egil (med Olav og Knut som linselus….)

Ellen, Gro og Dorrit
Synnøve (B) hadde laget fotoalbum til jubilantene – gjett om det var populært! 
Onkel Anker fortalte om “gamle dager” i Rogaland….

…faster Dorrit var dypt konsentrert om bildene
…..og onkel Anker og Egil koste seg med å diskutere hvor, når, hvem og hvordan……
Men det skjedde andre ting også:
Bestemor og barnebarn på tur

Mathias spiste saltstenger, og var nokså uinteressert i albumene

Praten gikk livlig….

…..og ikke minst: Guro har fått sine første høyhælte sko!Bergsager´ne gir seg ikke så lett – og går absolutt ikke tidlig til sengs! Vi fortsatte festen i Stavanger om kvelden, med ost og kjeks og godt drikke. Ikke alle i familien kjenner hverandre like godt – dette ble en flott anledning til å bli kjent (eller gjenoppta kontakten med) søskenbarn og søskenbarns barn og ektefeller og nieser og nevøer og……. en utrolig gjeng med flotte, hyggelige mennesker som det er et privilegium å være i famiie med! 
“Lillesøster” Ingeborg er bare 87, så hun hørte med blant gratulantene – ikke jubilantene. Med rødvinsflaske i rullator-nettet og som vanlig i strålende humør!Det ble ikke så mye fotografering under kveldsarrangementet – men kvelden før fikk vi knipset tre galante herrer på byen: 


En tusen, tusen takk til Sølve, som tok initiativ til – og påtok seg arbeidet med  – et kjempehyggelig arrangement!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s