Mobilblogging – prøve

Dette er en test av en “app” som skal gjøre det mulig å blogge fra mobilen. Hvis den funker er det helt fantastisk!
Bildet er fra vår ankomst til Mogan i forgårs.

2 thoughts on “Mobilblogging – prøve

  1. Riktig godt nytt år til det også, Vigdis! Og tusen takk for alle kommentarer til bloggene mine – det setter jeg utrolig stor pris på! God klem til deg!

    Like

  2. Så artig at du også var i Mogan i år! Der var jeg og min yngste sønn i fjor ,vi reiste to dg før jul, og jeg hadde det helt topp.Ble helt forelsket i stedet.. vi bodde i den lille “landsbyen” på kaia der bougainvilleaen i store buer blomstret iherdig..( å jeg lengter..)men jeg lengter IKKE etter å kjøre med bussen langs stupbratte, svingete veier..(grøss) Godt Nyttår forresten!! V.E.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s