Forsinket bursdagsfeiring i Berlin

Torsdag 1. oktober var det stor samling i Berlin: Egils datter Kristin hadde invitert pappa, “lillebror” Bjarne, tante Nora Brit og onkel Kjell Einar m. ektefeller til en (litt forsinket) bursdagsfeiring av Egils 66-årsdag. (Grammatikken ble litt kronglete her: Kjell Einar har ikke flere ektefeller – de er jevnt fordelt på søsknene…..!)

Vi hadde noen fantastisk hyggelige dager, med akkurat passe blanding av “organisert opplegg” – inkludert en veldig flink og morsom norsktalende guide, som tok oss til de “viktigste” sentrale stedene i løpet av en ganske intens lørdag formiddag – og samtidig rikelig tid til bare å tusle rundt og kose oss og være sammen. Vi bodde på “kjerka” – et flott tilbud! Komfortable rom, egne bad – og siden Nora Brit og Knut hadde te-kjøkken fikk vi også servert frokost.

Fredag kveld stelte Kristin og Tormod (med assistanse fra Bjarne) istand hyggelig og velsmakende middag hjemme i leiligheten deres. Der ble Egil overrakt bursdagspresanger fra sine søsken: Bl.a. en “flygende” gris! Den ble behørig testet, hengende fra en prismekrone – som ganske raskt kom i faretruende bevegelse…..  Akkurat da lignet nok bursdagsfeiringen mer på en 6års-dags feiring…….:-)

Lørdag kveld var noen av oss i operaen (den nye) og så en nesten burlesk og vanvittig morsom oppsetning av Tryllefløyten. Scenografi og kostymer var helt “til å dø” av! Anbefales for alle som liker ballett og kommer til Berlin i nær fremtid! Nydelig (italiensk) middag etterpå – en flott kveld!

Og så fikk vi jo litt tid til å kose oss med Egils barnebarn, Sara Kristin (3 år neste måned) og Johanna ( 1 år) – som selvfølgelig bare blir skjønnere og skjønnere.

Tusen, tusen takk til Kristin og Tormod for en fantastisk flott langhelg i Berlin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s