Forlovelseselskap for Camilla og Rudi

Lørdag 17. oktober arrangerte vi “forlovelseselskap” for Camilla og Rudi her i Løkenåsringen 29. Ingen av oss hadde noen klar formening om hva et “forlovelseselskap” egentlig er……  Først og fremst var det veldig hyggelig for oss å treffe Rudis familie – og vi håper jo at de kanskje syntes det var litt OK å treffe oss også. Tilsammen var vi 25 store og små – og stemningen var upåklagelig. Middagen besto av finnbiff med poteter og grønnsaker fra hagen. Vivi og Jan Robert stilte med sjokoladefromasj og karamellpudding til dessert – og Rudis bestefar og bestemor vartet opp med fantastiske kaker. Nå er vi alle enige om å gjøre mest mulig ut av tiden frem til bryllupet! Kanskje blir det nødvendig med en liten svipptur til Paris for å se på brudekjoler?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s