Bort fra novembermørket!

Nå har Egil og jeg ankommet New York, og i morgen kveld bærer det videre mot sol og varme. Her på Manhatten er det ganske surt, litt tåkete og noen få varmegrader. Men det gjør overhodet ingen ting, så lenge vi vet at i San Juan, Puerto Rico, er det rundt 27 varmegrader og lett bris…….

Mandag kveld går vi ombord i MS Millennium, for å starte på et 11 dagers cruise i det Karibiske hav. Seilingsplanen er: Tirsdag 17: St. Croix (Virgin Islands), Onsdag 18: Basseterre (St. Kitts), Torsdag 19: Roseau (Dominica), Fredag 20:  Castries, (St. Lucia), Lørdag 21: Bridgetown (Barbados), Søndag 22: St. George’s (Grenada), Tirsdag 24: Willemstad (Curacao), Onsdag 25: Oranjestad (Aruba) – og tilbake til San Juan fredag 27.

Vi gleder oss, og føler oss utrolig priviligerte!

Egil: “Nå e’ me på tur!” 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s