San Juan, Puerto Rico

Ja, nå har ferien virkelig startet – og vi er i ferd med å gli inn i et solid feriemodus. Ankom San Juan i natt – og ble ganske overrasket: Jeg hadde forestilt meg en ganske liten, pittoresk by på en ganske liten karibisk øy – men det er helt galt! San Juan m. omegn har omtrent 2 millioner innbyggere, her er motorveier og topp moderne kjøpesentra (med tilsvarende priser), 8 flyplasser på øya, og alt man kan tenke seg av tilbud.
Vi startet dagen med et morgenbad og frokost på terrassen i strålende sol. To timer åpnet himmelen seg, og fortsatt tordner og lyner det mens regnet øser ned i bøttevis. Regner med at det går over i løpet av noen timer. I ettermiddag planlegger vi å utforske den gamle delen av San Juan, som står på FNs  Verdensarvliste. Vi venter på oppholdsvær – og tilbringer ventetiden på hotellets spa, med massasje og velvære – joda, dette skal gi krefter til å takle en norsk vinter!

her hadde vi morgenbad
..og sånn så det ut to timer senere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s