Saa var vi ombord – i luksussuite i oesende regn

Det vil glede alle hjemme i Norge aa lese at det har oesregnet under lave taakeskyer her i San Juan i hele dag 🙂 Dermed har vi hatt en “inne-dag”: Tatt det med ro paa hotellet (men vi gjennomfoerte morgenbadet!), sjekket ut etter lunsj – og dro rett paa baaten, selvom avgang ikke er for 8:30 i kveld.
Og saa kan alle bli groenne av misunnelse allikevel: Vi er nemlig oppgradert fra en hoeyst vanlig lugar til en diger suite, som vanligvis koster det dobbelte. Eget soverom, egen spisestue – og, hold dere fast: Egen butler, i tillegg til den “vanlige” lugartjeneren! Her ventet ogsaa brevpapir og visittkort med vaare navn og telefonnummer (Min adresse er for tiden: Mrs. Nina Heggelund, Sky Suite 9096, bare saa alle er klar over det….), champagne og fruktfat, invitasjon til “special dinner” + en haug andre mer-og-mindre gunstige tilbud og luksus-fordeler som den gemene hop paa lavere dekk ikke har tilgang til eller maa betale dyrt for. Har ikke bestemt meg enda for om det er riktig frastoetende og ekkelt, eller vanvittig fantastisk deilig….. 🙂
Ett av privilegiene er at vi har internett-tilgang i suiten – men jeg har enda ikke funnet ut hvordan jeg kan laste opp bilder her. Mer senere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s