Aruba

Beklager knotete norske vokaler: Forbindelsen fungerer ikke paa Egils laptop, saa jeg maa bruke baatens tastatur og system…..
Siste dag paa land. Vi dro paa stranden sammen med Anne-Grethe og Freddy, som er vaart “nye” vennepar fra Lorenskog. Hvit strand, turkis sjo, varmt, lett bris……. m.a.o. helt perfekt. Nydelig buffet-lunsj paa strandrestaurant, mens vi saa paa pelikaner som stupte ned i sjoen. Baade Aruba og Curacao er absolutt steder vi gjerne drar tilbake til!
I kveld var det “formal dinner” ombord, hvilket betyr dress/smoking og enda mer eksklusiv meny enn vanlig. Jeg rakk ogsaa et spa-besoek med massasje og velvaere – toppen av luksus! Har ny time i morgen, for en siste “finish”! 🙂
I morgen er vi i sjoen hele dagen. Da blir det nok litt soling og latmannsliv; sen, lang lunsj; forhaapentligvis litt trening ogsaa, og saa er det paa tide aa finne frem kofferten og begynne aa pakke. Vi ankommer San Juan i 7-tiden om morgenen fredag, og saa baerer det rett til New York og hjem via Stockholm. Litt vemodig at det er slutt – og samtidig skal det bli godt aa komme hjem ogsaa.
Jeg ser paa epost at mange har fulgt “cruise-bloggen”, og det er veldig hyggelig! Saa da sier jeg “takk for foelget” for denne gang. Neste blogginnlegg kommer nok hjemmenfra, og muligens foerst etter juleverkstedet som gaar av stabelen neste helg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s