Curacao

Idag var vi i Curacao. En veldig malerisk og pittoresk by, med hus malt i knallfarger, nederlandske gatenavn, en blanding av gammel kolonistil og moderne arkitektur, og et myldrende liv. Vi tuslet rundt i byen i etpar timer, og så dro vi på stranden og svømte og solte oss. Tilbake på båten var det trening, spa-behandling og middag som sto for tur. Vi rakk så vidt å hvile litt mellom slagene……. 🙂

I går var vi i sjøen hele dagen. Det betød enda mer latmannsliv enn de andre dagene. Litt soling, litt svømming, ganske mye spising, litt trening – og for mitt vedkommende: litt spa-behandlinger. For Egils vedkommende betød det også at han utforsket boblebad-funksjonene på badekaret vårt, overså mitt råd om å bare bruke etpar dråper skumbad, og endte med å fylle hele badet med såpeskum……

Internettforbindelsen her er skikkelig dårlig, så jeg får ikke lastet opp bilder. De får komme på plass senere.
Nå har vi to dager igjen. Det er deilig. Samtidig begynner vi å glede oss ordentlig til å komme hjem: Savner “ungene”, og gleder oss til adventstiden og til å stelle istand til jul. Det må vel bety at ferien er bortimot perfekt?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s