Fredspris, gikt, sydenvarme, eksamen og juleverksted

Vanligvis tilbringer jeg ikke mye tid foran TV’n, men fredsprisutdelingen er et unntak. Synes det er like høytidelig og “oppbyggelig” hver gang….. 🙂 Egil deltok i fakkeltoget i kveld, og mente bestemt at Obama var fornøyd med hans tilstedeværelse 🙂 Jeg hadde god lyst til å delta selv, men har tilbragt de siste dagene i sengen med leddbetennelser og elendighet – og vet av erfaring at Oslo sentrum ikke er noe egnet sted for revmatikere i desember……. Nå bestiller jeg tre ukers treningsopphold på Lanzarote i januar/februar. Kombinasjonen av Obamas visjoner og nært forestående opphold i sol og varme uten smerter og betennelser gir masse håp og fremtidsoptimisme!

Ida-Marie tok opp igjen engelsk muntlig idag, og fikk en sekser! Veldig bra!! Øyvind var oppe på nytt i historie forleden, og gjorde det ikke fullt så bra: Han fikk jernteppe på Einar Gerhardsen! Egil har åpenbart ikke bidratt nok i vår hjemlige politiske debatt…… 🙂

Juleverkstedet ble avviklet for 13. gang i år.Som vanlig fullt hus og totalt kaos – og veldig hyggelig at så mange kommer og deltar og bidrar!

Årets aller yngste deltaker: Håkon Aleksander, med mamma Gro og farmor Oddveig.
Mathias kom helt fra Haugesund for å være med på juleverkstedet! Og han reiste nesten helt alene: Mamma, Pappa og lillebror Ludvig ble igjen hjemme – “bare” mormor Nora Brit og morfar Knut var med!
Egils kusiner Inger Karin (Søster) og Astrid sammen med Ineke (til høyre)
var blant de absolutt mest seriøse verkstedsarbeiderne i år!
Sigrid og Baltus.
Sigrid er datter av Anne, som er ett av mine stebarn fra forrige ekteskap. Litt komplisert dette….”Tittelen” eks-ste-bestemor er ikke veldig tiltalende…….Så da Sigrid foreslo at jeg skulle være “Momma”, ble verden mye enklere! Tilsammen er jeg derfor stolt Momma til ikke mindre enn 7 flotte unger! Så får jeg heller leve med at jeg er “eks-ste-mor” til de tre flotte mødrene deres – det tror jeg nok vi tåler….. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s