Som lyn fra klar himmel….

… kom meldingen om at Kjetil, en venn av Øyvind og Ida-Marie, har omkommet i en arbeidsulykke. Han var snekker og falt ned fra et tak mens han jobbet. Kjetil har vært hjemme her flere ganger – for etpar år siden satte han opp vegg, la gulv og satte opp panel i kjellerstuen vår. En hyggelig, litt sjenert gutt, som var stolt av håndverket sitt og opptatt av at jobben skulle gjøres skikkelig. Og nå er han borte. Så brått, så meningsløst….
Venneflokken er selvfølgelig i sjokk og i sorg. Vi som knapt kjente Kjetil har fått en påminnelse om hvor sårbart og utsatt livet er, og hvor viktig det er å leve mens vi gjør det…. Jeg håper Kjetils venner kan finne litt trøst og styrke i felles sorg. Fred over minnet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s