Jakten på Kjolen

I går dro Camilla, Ida-Marie og jeg til Kristins Brudesalong på Lillestrøm for å sjekke utvalget. (Jeg har aldri vært i noen brudesalong før……!).  Med litt fuktige øyne og en anelse klump i halsen satt jeg og så på at største-tullen min forvandlet seg fra sporty dongeri-jente til nydelig (!!) kommende brud.
En av kjolene hun vurderer fant jeg bilde av på nettet. Kanskje unødvendig å si, men “Milleliten” var *mye* flottere i denne kjolen enn modellen under!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s