Uinteressant og Begivenhetsløst

Egil har vært i Kina, og er vel tilbake. Camilla og Rudi har vært på Skeikampen i helgen. Ida-Marie har jobbet. Øyvind har problemer med skulderen, som går av ledd. Kattene blir stadig mer krevende, fordi de er frustrert over manglende ute-muligheter. Baltus er vinter-lat. Jeg skriver bok.

Med andre ord: Intet nytt å rapportere. Men samtidig er det jo nettopp disse små “lommene” av tid som er så verdifulle: Jeg sender en stum takk oppad for at det *ikke* har skjedd noe dramatisk i min lille verden denne uken!

I den “store” verdenen har vi en jordskjelvkatastrofe som mangler sidestykke. Og i tillegg har vi en lang rekke “glemte” katastofer: Områder hvor medmennesker lider og dør, og hvor ufattelige overgrep skjer….

Bare et bittelite stykke utenfor vår lille, private verden er en venn død, én vi er glad i er veldig syk, det har vært et hjerteinfarkt, muligens har et lårbensbrudd ganske store konsekvenser…..

Men her hos oss tusler livet videre……

🙂 nina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s