Hjemme igjen

Godt å være hjemme igjen, selvfølgelig. Men ganske “pyton” å merke at kulda liksom sniker seg inn i leddene og gjør meg stivere for hver dag – og på en måte “bryter ned” tre uker med trening og varme……..  Betennelser også – i huden og i tannkjøttet og i knærne og på de merkverdigste steder – jeg blir litt motløs når alt jeg har bygget opp av bevegelighet og smidighet og overskudd liksom kollapser noen timer etter ankomst Gardermoen…..

Men jeg koser meg med å så frø og skrive artikler og jobber med å opprette hjemmeside. Og forsøker å administrere nye prosjekter: Vi har bestemt oss for å pusse opp badet og oppgradere stuen og soverommet – mamma mia, så mye vi må ta stilling til i den forbindelse!

Etter at jeg kom hjem har Camilla og samboer Rudi vært en uke i Egypt, og hatt det fantastisk. Og Ida-Marie og venninnen Ingvild har hatt en uke på Gran Canaria. Flott at stadig flere får til et avbrekk fra norsk vinter – det tror jeg vi trenger! I alle fall de fleste av oss: Øyvind har i mellomtiden vært en uke i Alpene og dro til Geilo i går -jo mer snø og kulde, jo bedre! 🙂

Et lite apropos til debatten rundt Eias program om kjønn – hva er medfødt og hva er miljøbetinget: Jeg hevder stadig at damer og jenter kan gjøre bortimot alt det gutter og menn kan. Men du verden så fantastisk flott det er å ha en mann til å brøyte opp stien mot drivhuset……….. 🙂

 Egil freser opp stien til veksthuset. Ganske imponerende og tappert!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s