"Sorgen og gleden de vandrer til hope"

Denne uken startet med Johs.’ begravelse på tirsdag. En stappfull Ris kirke – og flere hundre mennesker i Oslo Millitære Samfund til minnestund etterpå. Hans kone, Vesla, holdt selv minneord ved båren i kirken – utrolig sterkt!
Onsdag bar det avgårde til Haugesund, for å delta i begravelsen til Knuts mor på torsdag.  Fem benkerader var fyllt opp av barn, svigerbarn, barnebarn, oldebarn og tippoldebarn! Et sterkt vitnemål om et langt og rikt liv!
Så var det rett hjem til ventende gjester fra Bergen. Det gjorde godt å slappe av med god mat og fantastisk vin på Losby og nattlige samtaler om alt og ingenting her hjemme etterpå!

Og i dag bærer det avgårde til Berlin. Vår 40-årsdagspresang til Egils datter Kristin var et spa-opphold i Tallinn for henne og ektemann Tormod, kombinert med barnevakt-tjeneste. Muligheten til fire dager alene med begge tullene, Sara-Kristin på 3 1/2 og Johanna på 1 1/2 er en minst like stor gave til oss som til dem!  Så viste det seg at både Ida-Marie og Øyvind ville være med. Det ville også bestevenninne Ingvild og bestevenn Glenn – så dermed blir vi et helt reiseselskap på 6 stykker som drar avgårde. Ungdommen innlosjeres på ungdomsherberge – vi litt eldre bor i leiligheten sammen med tullene.  Så nå blir det bleieskift og leverposteiskiver grytidlig om morgenen! Vi gleder oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s