Vi stikker av…..

….her er fortsatt ganske ulevelig. En stor forbedring er at vi har flyttet tilbake til soverommet vårt, og sover på gode madrasser i den vanlige sengen. Men klær og sko, smykker, bøker, toalettsaker og alt annet flyter fortsatt rundt i huset: Vi kan nemlig ikke ta i bruk de nye skapene på soverommet før elektrikeren har vært her….. 

Stuen er fortsatt forbudt område. Der er gulvet oljet for annen gang i dag. Maling av noen vinduslister gjenstår. Antakelig kan vi bære inn noen møbler på mandag – men det tar nok fortsatt etpar dager ut i neste uke før det blir “beboelig”…

Badet er fortsatt nedrevet: Rørlegger og elektriker har foretatt seg mystiske tekniske ting. Det var lenge uklart hvem som ventet på hvem….. Jeg har hatt noen skikkelige “meningsutvekslinger” med han som har ansvaret for hele prosjektet. Det holder liksom ikke å si “Jo’a, det skulle vært ferdig, men så dukka ikke nn opp og da fikk vi ikke henta xxx og så var bestillinga av yyy ikke gått inn så derfor kommer ikke det før neste uke…….”!

Men man er jo ganske maktesløs, da – når halve huset er revet ned…..

Vi er stadige optimister, og håper at i løpet av neste uke skal i hvert fall både stue og soverom være beboelig og brukelig……

I mellomtiden drar vi på weekend-cruise til Kiel. Vi orket ikke tanken på enda en helg hvor vi ikke riktig vet hvor vi skal gjøre av oss. Så vi seiler avgårde i morgen, og er tilbake mandag.  Color Line tilbyr (gratis) dansekurs, med opplæring i både vals og swing klokken tre hver dag. Jeg har bestemt at vi skal være først i køen både lørdag og søndag! Egil er litt nølende, men blir nok med. Det er treningsstudio ombord, og det skal bli godt å trene andre muskler enn dem man bruker når man lemper sekker med kugjødselkompost og torv!

Først og fremst skal det bli deilig å slippe unna kaoset her hjemme!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s