Utnytting av polske arbeidere

 Avisen til Oslo Bygningsarbeiderforening har bedt meg skrive en artikkel om “mine opplevelser”. Jeg ønsker selvfølgelig å spre denne informasjonen så mye som mulig, og har lagt manuset ut på internett, her:

 https://docs.google.com/document/pub?id=1tLzVtIQe5rXP58ZpbFeCaA3_0y17hr2ZR2wTkc4IJMc

Ellers blir det lite blogging for tiden, på grunn av en ganske dum skade i hånden. I morgen reiser Egil og jeg sammen med to andre par til Island. Dette er studiekamerater av Egil fra geologisk institutt – og vi skal også besøke en studievenninne som er professor ved universitetet i Aukareiyri. I leid firehjulstrekker skal vi kjøre fra Reykjavik til Aukareiyri og tilbake til Reykjavik, bade i Myvatn, “inspisere” drivhus som er oppvarmet med jordvarme – og forhåpentlig lære ganske mye geologi i tillegg til å være skikkelige turister. Gøy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s