Hjem!

Så er vi på vei hjem igjen etter halvannen begivenhetsrik uke. I skrivende stund sitter vi på Newark flyplass utenfor New York. De siste par dagene har vi vært i Washington DC, og fløy opp hit i formiddag.

Washington er en deilig by, og vi har flere gode venner her. Noen er alltid bortreist, men jammen greide vi å samle de fleste til hyggelige middager og gode samtaler.

 Vi rakk en liten tur innom “The National Botanical Garden” i Washington DC denne gangen også.  
Se den clematisen!

Det er flere bilder fra hagen på hagebloggen min: http://hageflekken.blogspot.com

Også i Houston rakk vi hyggelig samvær med gode venner. Egil var selvfølgelig travel – mens jeg hadde god anledning til både å trene og å skrive – to aktiviteter som ofte havner litt ned på prioriteringslisten sånn til hverdags.  Dessuten feiret vi bryllupsdag 30. april med hyggelig middag på Annie’s Cafe og påfølgende champagne på rommet – iført silkebadekåpe (Egil). I fjorten år har han holdt ut med meg nå!

Vi var i Houston da nyheten om at Osama bin Laden var drept ble offentligjort. Det forårsaket et drabelig leven, hvor hele bilkortesjer kjørte rundt i gatene og tutet – akkurat som etter en seier i baseball……. Nokså usmakelig – og nesten litt uhyggelig!

Nå bærer det hjem til bryllupsplanlegging og de siste to brudekjoleturene til London med “tullene” og fortsatt oppussing og oppgradering av hus og hage og ganske travle tider. Mye å glede seg til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s