Oppussing……

Vi fortsetter friskt med oppussing av både hus og hage. Plenen foran huset ble totalt ødelagt i fjor, på grunn av bygging av ny terrasse. Nå har vi rett og slett “rullet ut” ny plen, som vi vanner og steller etter beste evne.  Det er nesten litt merkelig å se hvor enkelt et gjørmehav ble forvandlet til en velstelt gressplen……

Mange prosjekter gjenstår fortsatt: Alle dører og vinduer i underetasjen skal skiftes,  og det er fortsatt mye ugjort ute. Men vi kan stadig krysse av på listen over prosjekter som er ferdige: Nå har vi anlagt sti i skiferheller rundt hele huset, ny utebod står klar med hyller og innlagt strøm, vi har fått en ekstra parkeringsplass ytterst i oppkjørselen, og ved inngangen har vi fått murt en teglstensmur som erstatning for tørrmuren i granittblokker som raste ut. Joda, det hjelper………

Da nye heller og teglstensmurer var på plass ble det tydelig at markisene også måtte fornyes. 
Vi valgte diskret gråstripete som erstatning for de gamle i hvitt/gult/brunt, og er godt fornøyd med forandringen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s